پیتزا لقمه ای

زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت و پز
45 دقیقه
سطح آشپزی
متوسط
وعده غذایی
شام
ارسال شده توسط
ارسال شده در
0 به میزان لازم
خمیر پیتزا
0 به میزان لازم
سس گوجه ایتالیایی
0 به میزان لازم
پنیر پیتزا
0 به میزان لازم
کدو سبز
0 به میزان لازم
پیاز قرمز
0 به میزان لازم
برگ ریحان
0 به میزان لازم
پپرونی
پیتزا لقمه ای

پیتزا غذایی است به شکل نان گِرد صافی که در فر پخته می‌شود و معمولاً روی آن را با سس گوجه فرنگی و پنیر می‌پوشانند؛ به علاوه دیگر مواد دلخواه را هم روی نان اضافه می‌کنند. پنیری که استفاده می‌شود معمولاً پنیر موزارلا یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می‌شود (ژامبون، قارچ، زیتون، پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و …)

نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل گره خورده است. اما این غذای پرطرف‌دار راه درازی را پیمود تا به یک غذای جهانی تبدیل شد.

سربازان داریوش (۴۸۶-۵۲۱ پیش از میلاد) نوعی نان پهن را روی سپرهای خود می‌پختند و روی آن را با پنیر و خرما می‌پوشاندند. یونانی‌ها پختن چنین نان‌هایی را از ایرانیان آموختند. این نان از یونان به روم رفت و در جنوب ایتالیا معمول شد.

دو نوع پیتزا در ایران یافت می‌شود: پیتزاهای ایتالیایی و پیتزاهای معمولی. پیتزاهای معمولی که در ایران رایج هستند مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط. در سایر نقاط دنیا بیشتر پیتزاهای ایتالیایی پخت می‌شوند. سابقه این غذا در ایران به دهه ۱۳۴۰ بازمی‌گردد و قبل از آن غذاهای فست فودی در ایران رواج نداشته است. اولین پیتزافروشی در ایران با نام پیتزا داوود در سال ۱۳۴۰ هجری شمسی در خیابان نوفل لوشاتو تأسیس گردیده است.

در این رسپی پیتزا لقمه ای آموزش داده شده است.

آموزش تصویری پیتزا لقمه ای

*** برای مشاهده رسپی خمیر پیتزا ایتالیایی کلیک نمایید.

*** برای مشاهده رسپی سس گوجه ایتالیایی کلیک نمایید.

*** برای مشاهده رسپی خمیر پیتزا با آموزش ویدیویی کلیک نمایید.

*** برای مشاهده رسپی سس پیتزا خانگی  کلیک نمایید.

برای تهیه مینی پیتزا لقمه ای ، در صورت مشکل داشتن در تبدیل واحد ها، از سایدبار سمت چپ این صفحه استفاده نمایید.

رسپی پیتزا لقمه ای از chioche.com

  1. ابتدا فر را روشن و روی ۴۵۰ درجه فارونهایت تنظیم نمایید. خمیر پیتزا از قبل آماده را را با وردنه روی یک سطح صاف وردنه نمایید. بصورت نازک یک سمت روغن زیتون . سمت دیگر سس بریزید و روی سطح خمیر بمالید.
  2. روی سمت روغن زیتون، پیاز و کدو (سرخ شده و خرد شده) را بریزید و سمت گوجه فرنگی پپرونی ها ریز خرد شده را بریزید و روی مواد پنیر را بریزید.
  3. بوسیله چاقو، پیتزا را به قطعات مربعی برش بزنید و سپس هر قطعه را رول پیچ و یا بقچه پیچ نمایید. پیتزاهای رول شده را درون سینی بچینید و روی آنها کمی روغن بمالید. پنیر و ریحان ریز خرد شده را هم روی پیتزا ها بپاشید.
  4. سینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بگذارید. درون کاسه ای سس گوجه فرنگی بریزید و به هنگام سرو پیتزا ها را در سس فرو برید.

برای نظر دادن اولین نفر باشید!

شما باید logged in تا بتوانید نظر خود را ارسال نمایید.