شیرینی بهشتی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت و پز
15 دقیقه
سطح آشپزی
راحت
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
شیرینی
ارسال شده توسط
ارسال شده در
150 گرم
روغن جامد
130 گرم
پودر شکر
180 گرم
آرد
1/4 ق چایخوری
وانیل
1 ق غذاخوری
پودر کاکائو
0 به میزان لازم
زعفران ساییده
0 به میزان لازم
تخم خشخاش
شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. در این نوع شیرینی آرد، روغن آب کرده، شکر بکار می‌رود. شیرینی کرکی یکی از شیرینی‌ های مناسب برای عید نوروز به شمار می‌رود.

شیرینی به ماده غذایی اطلاق می‌گردد که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی باشد و در تعریف آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در اغلب شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی دیگری علاوه بر ماده شیرین کننده بشمار می‌آیند.

انواع شیرینی بر اساس ساختار

  • پوسته کوتاه؛ ساده ترین و شایع ترین شیرینی است. که با آرد، روغن وشکر ساخته شده، و به طور عمده در تارت ها این نوع استفاده می شود. همچنین اغلب در ساخت پای سیب بکار می رود .
  • خمیر هزار برگ؛ شیرینی ساده ای است که هنگامی که پخته شده با توجه به تعداد لایه ها متورم می شود. که شروع فرآیند پخت با دمای بالا و پس از مدتی با کاهش حرارت حالت “پف” بدست می آید.
  • خمیر پف‌دار؛ که در ایران به شیرینی دانمارکی معروف است؛ دارای لایه های بسیاری است که اضافه نمودن مخمرباعث تورم یا “پف” آن می شود. پف آن بر اساس دمای فر، ورق ورقه و تردی آن بستگی دارد.
  • فیلو؛ معمولا در چند لایه نازک خمیر و به همراه کره می باشد. آن ها بسیار ظریف هستند و به راحتی خرد می‌شود.

در این رسپی شیرینی بهشتی آموزش داده شده است. شیرینی بهشتی شیرینی ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توان آن را تهیه نمود.

آموزش تصویری شیرینی بهشتی

برای تهیه شیرینی بهشتی در صورت مشکل داشتن در تبدیل واحد ها، از سایدبار سمت چپ این صفحه استفاده نمایید.

رسپی شیرینی بهشتی از  mamisite.com

  1. روغن را در محیط قرار میدهیم تا نرم شود با پودر شکر و وانیل و اسانس هل با همزن میزنیم تا نرم و روشن بشه ـ
  2. بعد اگه خواستید کاکائویی ، زعفرانی ، یا هررنگ دیگه بشه اینجا باید به مواد اضافه کرد و هم میزنیم ـ و در نهایت آرد را بهش اضافه و مخلوط میکنیم اگه خمیر سفت بود کمی بهش روغن مایع اضافه میکنیم خمیر را درون قیف و ماسوره شکوفه میریزیم و درون سینی شکوفه میزنیم . روی شیرینی از پودر پسته یا کنجد و یا خرفه یا خشخاش به دلخواه میریزیم واسه تزیین و سینی را درون فر که از یک ربع قبل در دمای 175 درجه گرم کردیم برای مدت 12-15 دقیقه میگذاریم.
  3. بعد از خنک شدن از سینی خارج میکنیم وگرنه پودر میشه.
  4. نکات:
    واسه این شیرینی از اسانس هل استفاده میشه چون خود هل رنگ شیرینی را تیره و سبز میکنه
    واسه شکوفه زدن این شیرینی حتما از قیف پارچه ای یا سیلکونی استفاده بشه چون خمیر سفت هست، قیف پلاستیکی و یکبار مصرف را پاره میشه
    سینی شیرینی هم احتیاج به چرب کردن نداره.

برای نظر دادن اولین نفر باشید!

شما باید logged in تا بتوانید نظر خود را ارسال نمایید.