انچیلادا بدون فر

زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان پخت و پز
40 دقیقه
سطح آشپزی
متوسط
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
شام
ارسال شده توسط
ارسال شده در
1 ق غذاخوری
روغن زیتون
500 گرم
سینه مرغ
430 میلی لیتر
آب مرغ
4 ق غذاخوری
سس مایونز
2 ق غذاخوری
آرد
6 عدد متوسط
نان تورتیا
100 گرم
پنیر چدار
1/2 فنجان
سس سالسا
انچیلادا بدون فر

انچیلادا (Enchilada) نوعی لازانیای مکزیکی است که پایه آن همان نان تورتیای معروف است که سرخ شده و به دور انواع موادتشکیل دهنده ازجمله گوشت، پنیر، لوبیا، سیب‌زمینی، سبزیجات، غذاهای دریایی و یا ترکیبی پیچیده و با سس چیلی پوشانده می‌شود.

تورتیا نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید بسیار آسیاب شده است. این نان که ماده آن از ذرت نشأت می‌گیرد معموماً به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چون تاکو، بوریتو و انچیلادا استفاده می‌شود.

تورتیا یا همان نان ذرت به عنوان پایه و اساس بیشتر غذاهای مکزیکی ریشه‌ای مکزیکی، اسپانیایی دارد و در زبان مکزیکی به معنای “کیک کوچک” است و اشاره به چندین نوع غذای مختلف دارد که به همراه آن در مکزیک، اسپانیای و بعضی قسمت‌های آمریکا خورده می‌شود.

تورتیلا را گاهی به عنوان نان و معمولا به همراه گوشت برای پختن غذاهایی چونتاکو، بوریتو و انچیلادا در صورتی که با کمی خمیر سیب‌زمینی درست شود به عنوان چیپس با انواع دیپ‌ها مصرف می‌کنند.

انچیلادا یکی از محبوب‌ترین غذاهای خیابانی مکزیک است که آن را هم به صورت ساده و با دیپ چیلی و هم به همراه مواد مختلفی که در آن وجود دارد می‌خورند و تاپینگ‌های آن معمولا پنیر، خامه ترش،کاهو، زیتون، پیازخردشده، فلفل تند، سالسا و گشنیز تازه هستند.

در این رسپی انچیلادا بدون فر آموزش داده شده است.

برای تهیه انچیلادا بدون فر در صورت مشکل داشتن در تبدیل واحد ها، از سایدبار سمت چپ این صفحه استفاده نمایید.

(رسپی انچیلادا بدون فر توسط تیم آشپزخانک ترجمه شده است. در صورت کپی برداری منبع آن ذکر شود.)

رسپی انچیلادا بدون فر از  kraftrecipes.com

  1. مرغ را به تکه های کوچکی تقسیم کنید. روغن را در قابلمه مناسبی بر روی حرارت متوسط-بالا گرم کنید سپس مرغ ها را به آن اضافه کنید و برای مدت 8-10 دقیقه در آن تفت دهید تا بپزد.
  2. در ظرفی (یا داخل بلندر) آب مرغ، مایونز و آرد را با هم مخلوط کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. به تدریج این مخلوط را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا به جوش آید و بعد از آن با حرارت کم برای مدت 3 دقیقه بجوشد. حال نان ترتیا را که به تکه های کوچکی تقسیم کرده اید، به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  3. پنیر (رنده شده) را روی آن بریزید سپس درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا پنیر ذوب شود. هنگام سرو روی آن سس سالسا (یا سس قرمز ساده) بریزید و سرو کنید.

برای نظر دادن اولین نفر باشید!

شما باید logged in تا بتوانید نظر خود را ارسال نمایید.